Gălăţean BĂTUT şi AMENINŢAT CU MOARTEA pentru că a încercat să DESZĂPEZEASCĂ aleea comună

Gălăţean BĂTUT şi AMENINŢAT CU MOARTEA pentru că a încercat să DESZĂPEZEASCĂ aleea comună
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Romeo Andrei, un gălăţean în vârstă de 53 de ani, locuieşte pe o alee din cartierul I.C. Frimu. Pentru că utilajele Primăriei nu au deszăpezit încă şi acest drum secundar, bărbatul a hotărât să facă el singur alee, pentru a putea intra şi ieşi cu maşina. Vineri după-amiază (2 ianuarie), a pus mâna pe maşina de deszăpezire pe care o are şi a început să-şi croiască drum prin grămezile de zăpadă. Nu a ajuns însă prea departe, când a fost întâmpinat de doi vecini furioşi.

„Mi-au spus să mă opresc şi să aştept să vină cei de la Primărie să cureţe zăpada, pentru a nu le afecta lor gardurile. M-au ameninţat că dacă dau zăpadă pe gardurile lor mă omoară. Maşina aruncă într-adevăr zăpada, dar ce să fac? Nu trebuie să deblochez aleea? Până la urmă, o bună parte din zăpada de pe stradă a fost aruncată tot de către ei, din curţi”, a spus Romeo Andrei.

Romeo Andrei

Pentru că nu a vrut să se oprească, bărbatul povesteşte că unul dintre vecini a început să-l înjure, în vreme ce al doilea l-a trântit în zăpadă şi l-a lovit cu pumnul în gură. Am sunat la 112, a venit şi poliţia. M-am dus la spital de m-au cusut şi apoi poliţiştii mi-au spus să merg la Medicină Legală şi apoi să vin şi să scriu ce am reclamat telefonic”, a adăugat Romeo Andrei.

Teodor Manolache, vecinul pe care Romeo Andrei îl acuză că l-a înjurat, spune că a încercat doar să-şi protejeze pereţii casei. „I-am spus că nu îl opreşte nimeni să-şi scoată maşina. Dar dacă e atâta zapadă, ce să facem? Am vrut doar să nu dea zăpada de pe alee pe peretele casei şi pe gard. Nu l-am ameninţat şi înjurat şi nu ştiu ce s-a întâmplat între el şi celălalt vecin, dar să ştiţi că omul ăsta face reclamaţii peste tot”, a spus Teodor Manolache.

Cu buza de jos spartă, Romeo Andrei a mers la camera de gardă a Spitalului Judeţean. Aici, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii, bărbatul a primit tratamentul necesar, după care a fost trimis la Servicul de Medicină Legală.

Citeşte şi: De ce NU AU ASTUPAT autorităţile gălăţene GROPILE răsărite prin oraş înainte de NINSOARE (FOTO)

Citit 4424 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.