Un gălăţean a fost FUGĂRIT ÎN TRAFIC după ce a FURAT din autobuz (VIDEO)

Un gălăţean a fost FUGĂRIT ÎN TRAFIC după ce a FURAT din autobuz (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O tentaţie de moment, ivită printre uşile deschise ale unui autobuz, s-a transformat într-o veritabilă probă de rezistenţă pentru un gălăţean în vârstă de 23 de ani. Tânărul a căzut în păcat într-o staţie de pe strada Basarabiei, unde vehiculului se afla staţionat din cauză că şoferul a dorit să-şi ia ceva de mâncare de la un magazin.

Sperând că nu se va întâmpla nimic în cele câteva minute cât ar fi stat în magazin, angajatul Transurb a lăsat uşile deschise şi telefonul mobil pe bord. A fost suficient pentru tânăr, care a înşfăcat telefonul şi a rupt-o la fugă. Neşansa lui a fost că şoferul unui autoturism aflat în spatele autobuzului a văzut cele întâmplate şi a început să fugă după tânăr.

Disperat, individul a aruncat telefonul şi a renunţat şi la alergare, în apropierea gării CFR, unde a picat direct în braţele jandarmilor. Resemnat, acesta a susţinut că are loc de muncă, dar că picase pradă unei tentaţii de moment şi că a luat telefonul, pe care ar fi vrut să îl vândă cu 15 lei. Scuza nu l-a salvat de dosar penal, el fiind acum cercetat de poliţiştii Secţiei 5 pentru furt calificat.

Citit 3152 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.