Fostul prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, DIN NOU ÎN AREST

Fostul prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, DIN NOU ÎN AREST
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, a avut puţin timp să se bucure de libertatea dată de Tribunalul Galaţi, pe 13 ianuarie, când s-a decis trimiterea sa în arest la domiciliu. Magistraţii Curţii de Apel i-au întrerupt inculpatului perioada de graţie, după ce au admis contestaţia DNA Galaţi, care l-a vrut din nou după gratii. Astfel, judecătorii Curţii au stabilit că mandatul lui Bocăneanu este perfect legal şi l-au menţinut.

Bocăneanu este arestat în dosarul în care este cercetat şi Auraş Braşoveanu. Celor doi li se reproşează de către magistraţii Anticorupţie faptul că au reuşit să pună mâna pe circa un milion de lei prin intermediul FCM Dunărea, club condus în 2012 de Braşoveanu. Bocăneanu şi-a pus avizul de legalitate pe o hotărâre de Consiliu Local prin care au fost daţi banii. Cei doi au fost trimişi în judecată de procurorii gălăţeni ai DNA.

Citeşte şi: UPDATE/ Fostul prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, REŢINUT DIN NOU

Citit 1617 ori Ultima modificare Duminică, 18 Ianuarie 2015 11:49

1 comentariu

 • postat de BASIL
  Luni, 19 Ianuarie 2015 04:01
  76.121.151.***
  Pe vremea marelui costica dascalescu au existat sportivi si antrenori angajati la cate 2,3 intreprinderi .Se prezentau numai in zilele de salariu.Cate-o data se mai prezentau si in sesiune fara sa stie la ce examen urmeaza sa raspunda.Rusinos ptr. anchetatori ;mai ales ca banii au fost folositi de club.
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.