Răpirea celor 500 de kile de... miez de nucă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţeni, trăim într-un oraş mai sigur – tâlharii miejilor de nucă au fost identificaţi *

Nu ştim să vă spunem ce s-a ales de miezul de nucă – o fi sfârşit în cozonaci sau în vârf de turte - era decembrie când a fost răpită căpiţa de nuci curăţate!

Povestea spune că Doru M., de 43 ani şi Chiriţă S., de 34 ani, ambii din comuna Ghidigeni, au sesizat Poliţiei faptul că pe 5 decembrie 2008, mai multe persoane îmbrăcate în uniformă de agent de pază le-au furat din portbagajul maşinii 500 de kilograme de miez de nucă, cantitate pe care cei doi urmau să o vândă în Galaţi.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale i-au identificat pe suspecţii furtului ca fiind Grigore-Nicolae D., de 27 ani, din comuna Folteşti, judeţul Galaţi, cu antecedente, Marian V., de 29 ani, din Galaţi, Sorin I., de 38 ani, Vasile S., de 31 ani, Ionuţ I., de 20 ani, toţi din Galaţi, Adrian S., de 31 ani, din Suhurlui,  agenţi de pază, Marius-Ştefan L., de 30 ani, din Galaţi, tapiţer şi Iulian Augustin V., de 21 ani, din Galaţi, fără ocupaţie.

S-a stabilit că ghidigenenii se întâlniseră cu unul dintre suspecţi în zona Talciocului din Galaţi, mergând apoi într-o zonă periferică a oraşului, unde cei opt indivizi i-au tâlhărit de sacii cu miez de nucă. În urma probatoriului administrat la dosar, şase dintre suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, instanţa dispunând cercetarea în stare de libertate şi interdicţia de a părăsi localitatea timp de 30 de zile pentru Marius L., Sorin I., şi Vasile S., şi interdicţia de a părăsi ţara pe timp de 30 de zile pentru Ionuţ I., şi Marian V..

Pentru Grigore D., instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile, acesta fiind încarcerat în arestul Poliţiei Galaţi. Iulian Augustin V. este cercetat în libertate, iar Adrian S. se sustrage cercetărilor. Toţi suspecţii sunt cercetaţi pentru tâlhărie.

Citit 684 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.