Mititei şi bere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu buletinul în Elveţia: De ieri, 1 iunie, românii vor avea nevoie doar de buletin pentru a călători în Elveţia. Acordul de liberă circulaţie dintre Elveţia şi Uniunea Europeană se extinde şi pentru România şi Bulgaria, ultimele două state care au aderat la forul comunitar.

* Don Elvis, în ajutorul sinistraţilor din Italia: Don Elvis, preotul-artist de origine română Antoniu Petrescu, împreună cu staff-ul său, Rivers & Eleonora Lustri, va susţine astăzi, 2 iunie, la San Gregorio, Aquila, Italia, locul unde s-a întâmplat tragicul cutremur, un concert umanitar.

* Cu muzica militară înainte!: Ambasada României la Bruxelles, în colaborare cu Ministerul Apărării din Regatul Belgiei, organizează, luni, 8 iunie 2009, în Grand Place Wenduine din localitatea De Haan, un concert de muzică folclorică susţinut de formaţia «Muzica Reprezentativă a Armatei Române».

* Picnic tradiţional în State: Casa Româna din localitatea americană Hayward îi invită pe românii din California să ia parte duminică, 7 iunie, de la ora 12:30, la sediul Casei Române, 26050 Kay Avenue, la tradiţionalul picnic de vară, cu mititei şi bere.

Citit 1276 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.