Scandal într-o discotecă de peste Dunăre

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Costică S., un bărbat de 50 de ani din Luncaviţa (Tulcea), a ajuns la spital, după ce, susţine el, a fost agresat de mai mulţi indivizi, în barul cu discotecă pe care îl administrează.

„Până acum am ţinut situaţia sub control, avem pază. Dar ei au venit şi au căutat scandal de pe la ora 23.00, până pe la 1.30. Prima dată au atacat cu pumnii, după aceea au scos săbii”, susţine bărbatul internat în secţia de Neurochirurgie. „Eu, băiatul meu şi un alt băiat am încercat să ne punem între ei şi tineretul din discotecă”, mai povesteşte omul.

„Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă seara, în jurul orei 2.00. În conflict au fost rănite patru persoane, dintre care două au refuzat internarea. Din primele cercetări reiese că un bărbat aflat în discotecă a avut un schimb de replici cu un altul, iar administratorul discotecii s-a interpus între cei doi. Însoţitorii unuia dintre bărbaţii care se luaseră la ceartă au considerat că intervenţia este părtinitoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Tulcea, Daniela Condrea.

De aici se pare că a izbucnit un scandal în care, în cele din urmă, a fost rănit şi administratorul barului. „În cauză se efectuează cercetări şi aşteptăm certificatele eliberate de medicul legist, care vor oferi informaţii despre gravitatea leziunilor suferite de persoanele rănite în conflict”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

Între timp, Costică S. se află în atenţia medicilor, în spital. „A fost internat un bărbat de 50 de ani, patronul unui bar sătesc de peste Dunăre, din Luncaviţa, cu un traumatism cranian de gravitate medie. Problema e reprezentată de circumstanţele în care s-a produs acest traumatism. O agresiune a unei bande pe care el o estimează la aproximativ 15 indivizi. În România se întâmplă lucruri destul de curioase, grave şi care trebuie verificate”, a declarat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa. 

Luni dimineaţă, administratorul barului cu discotecă a declarat că este hotărât să nu îi ierte pe cei care l-au băgat în spital, cu răni la cap, pe faţă şi la una dintre mâini.

Citit 1013 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.