ACCIDENT TERIBIL pe Coşbuc! Un gălăţean şi-a DISTRUS LIMUZINA în ruinele de la Mehid
Foto: Foto: GSDG

ACCIDENT TERIBIL pe Coşbuc! Un gălăţean şi-a DISTRUS LIMUZINA în ruinele de la Mehid
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un accident rutier extrem de spectaculos, dar care ar fi putut avea urmări dintre cele mai grave, a avut loc joi, 5 martie, pe bulevardul George Coşbuc, în apropierea intersecţiei cu Aurel Vlaicu. Evenimentul rezultat din întâlnirea în trafic a două maşini, un Logan şi un Audi A7, s-a soldat cu ieşirea din decor a limuzinei germane şi cu avarierea gravă a acesteia, în urma impactului cu zidurile fostei intreprinderi Mehid. Şoferul din Audi, un tânăr, în vârstă de 33 de ani, şi pasagerul său, în vârstă de 21 de ani, au scăpat cu leziuni uşoare.

"În accident au fost implicate două maşini, una condusă de un bărbat în vârstă de 67 de ani şi una la volanul căreia se afla un şofer în vârstă de 33 de ani. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, efectuând în acest caz cercetări pentru a stabili circumstanţele evenimentului", ne-a explicat insp. pr. Aurelian Ropotan, de la Poliţiea Rutieră Galaţi.

Agenţii nu vor avea o misiune prea uşoară în a stabili adevărul, pentru că cele două maşini nu s-au atins. Mai mult, şoferul din Audi ar fi susţinut în faţa unor martori că autoturismul condus de sexagenar i-ar fi tăiat calea şi din această cauză ar fi tras de volan pentru a evita impactul.


CITEŞTE ŞI: MOARTE SUSPECTĂ/ Cadavrul unui bărbat, găsit într-un şanţ

Citit 9791 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2015 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.