TRAGEDIE în plină stradă. Un bărbat a fost UCIS cu o lovitură de pumn

TRAGEDIE în plină stradă. Un bărbat a fost UCIS cu o lovitură de pumn
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O dispută între două cunoştinţe s-a încheiat tragic, sâmbătă seară, pe o stradă din Tecuci. Din câte se pare, cel care avea să devină victimă, un localnic de 53 de ani şi cel care avea să se transforme în călău s-au întâlnit şi s-au luat la ceartă pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Discuţiile au degenerat, bărbatul de 53 de ani fiind, la un moment dat, lovit cu pumnul în faţă de cunoştinţa sa. Luat pe nepregătite, omul s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de asfalt. Impactul cu suprafaţa dură i-a fost fatal.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un caz de agresiune. Am găsit la faţa locului un bărbat de 53 de ani, cu un traumatism cranian grav, leziune incompatibilă cu viaţa. Era decedat la momentul sosirii echipajului", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, şeful SAJ Galaţi.

Procurori criminalişti au stabilit, şi în urma necropsiei, că victima nu a avut nicio şansă, murind pe loc.

"În cauză s-a înregistrat un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte. Suspectul a fost reţinut şi prezentat, în cursul zilei de duminică, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", ne-a precizat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Citit 4405 ori Ultima modificare Duminică, 05 Aprilie 2015 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.