Se face rondou pe Centură, la intersecţia cu bulevardul Milcov
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Se face rondou pe Centură, la intersecţia cu bulevardul Milcov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Intersecţia bulevardului Milcov cu Şoseaua de Centură capătă sens... giratoriu

O mână de muncitori reamenajează intersecţia dintre Şoseaua de Centură şi bulevardul Milcov, care va deveni rondou. Ei au delimitat deja insula din centrul intersecţiei şi lucrează la triunghiurile de separaţie.

Poliţia spune că intersecţia în sens giratoriu va deveni funcţională în câteva săptămâni. "Potrivit informărilor transmise Poliţiei Rutiere de către Primărie, acolo se amenajează un sens giratoriu, pentru fluidizarea traficului în zonă. Lucrările se vor încheia până la finele lunii octombrie", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, agent principal Bogdan Cojocaru.

Demersul Primăriei a generat un val de critici din partea riveranilor. Ei obişnuiau să-şi lase maşinile în mijlocul intersecţiei, într-o parcare în care încăpeau peste 20 de autoturisme, iar acum sunt nevoiţi să caute alte soluţii, deoarece parcarea a fost rasă de pe faţa pământului. Oamenii sunt nemulţumiţi şi de faptul că tomberoanele care erau amplasate tot în miezul intersecţiei au dispărut, iar ei trebuie să facă meargă mai mult până la cele mai apropiate puncte de colectare a gunoiului.

Şoferii salută iniţiativa

În ciuda opoziţiei manifestate de riverani, lucrările de reamenajare a intersecţiei avansează şi au susţinerea conducătorilor auto. "Era o intersecţie foarte ciudată, cu parcarea aceea în mijloc. Voiai să ieşi din Milcov pe Centură şi nimereai în parcare. E foarte bine că fac rondou aici", ne-a spus Bogdan, un şofer în vârstă de 30 de ani.

Echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Poliţiei Locale vor dirija traficul în intersecţie, timp de câteva zile, după ce aceasta va deveni funcţională.

Citit 3520 ori Ultima modificare Duminică, 07 Octombrie 2012 15:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.