UPDATE/ ACCIDENT într-o intersecţie cu risc din Galaţi! ŞOFERUL VINOVAT S-A PREDAT
Foto: Foto: GSDG

UPDATE/ ACCIDENT într-o intersecţie cu risc din Galaţi! ŞOFERUL VINOVAT S-A PREDAT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ Șoferul care a rănit o femeie și a părăsit locul accidentului s-a predat. Cum și-a explicat fuga

La mai bine de 12 ore de la producerea accidentului soldat cu rănirea unei femei și importante pagube materiale, șoferul considerat răspunzător a ajuns în fața polițiștilor. Un bărbat de 45 de ani, din Galați, s-a dus singur joi, 7 mai, la Poliția Rutieră și a declarat că el este șoferul care nu a acordat prioritate în intersecția străzilor Movilei și Poșta Veche, în seara zilei de 6 mai. În urma impactului cu o altă mașină, o tânără de 30 de ani a fost rănită, iar ambele vehicule serios avariate, dar șoferul nu a rămas la fața locului pentru a da socoteală. El le-ar fi explicat polițiștilor care l-au căutat mai bine de 12 ore că a ales să fugă deoarece imediat după accident ar fi fost înconjurat de mai mulți romi care locuiesc în zonă și că s-ar fi temut de furia acestora. Conducătorul auto este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.


Intersecţia străzilor Movilei şi Poşta Veche a fost, miercuri seara, scena unui nou accident de circulaţie produs pe fondul neacordării de prioritate. De data aceasta, cel care a provocat impactul a fost şoferul unei maşini aparţinând unei firme, autoturism care se deplasa pe strada Alexandru Cernat, dinspre Tecuci spre Poşta Veche. La intersecţia cu strada Movilei, conducătorul auto nu doar că a ignorat indicatorul STOP, dar nici nu a încetinit pentru a se asigura. A lovit frontal o maşină care circula pe strada cu prioritate şi la volanul căreia se afla o tânără de 35 de ani, din Bereşti. În urma impactului, o altă tânără, în vârstă de 30 de ani, aflată pe scaunul din dreapta faţă a celei de-a doua maşini, a fost rănită, iar autoturismele, serios avariate. Cuantumul pagubelor, stabilit în urma primelor evaluări, se ridică la circa 10.000 de lei. Când a văzut ce a provocat, şoferul vinovat nu a mai stat pe gânduri şi a fugit.

„Conducătorul auto, din a cărui vinovăţie s-a produs coliziunea, a părăsit locul accidentului, abandonându-şi maşina avariată. La acest moment, se fac cercetări pentru identificarea şoferului”, a precizat cms. şef Cristina Tatulici, din cadrul IPJ Galaţi.

Şoferul fugar va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Citit 3814 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2015 11:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.