Fraţii de peste Prut dau năvală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din Galaţi au din ce în ce mai mult de furcă în ultima vreme cu fraţii de peste Prut care trec ilegal frontiera de stat în căutarea unei vieţi mai bune.

În urmă cu două zile, pe fâşia verde de lângă Prut, au fost identificate două grupuri a câte două persoane care trecuseră fraudulos graniţa. Aventura lor în UE a fost însă una scurtă, pentru că au fost rapid găsiţi şi li s-au întocmit dosare de cercetare penală.

"Poliţiştii de frontieră din Galaţi au descoperit în zona de responsabilitate doua persoane de sex masculin, în zona de frontiera. După verificarea celor doi, care nu aveau asupra lor documente de identitate s-a descoperit că se numesc Alexandr C. de 33 ani şi Denis M. de 20 ani, din Republica Moldova. Ei au spus că au trecut înot râul Prut deoarece doreau să caute un loc de muncă în România. În aceeaşi zi au fost reţinuţi alţi doi tineri, Stanislav C. de 18 ani şi Serghei N. de 20 de ani care ajunseseră în România procedând la fel", a declarat Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Cei patru s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Citit 742 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.