Un viceprimar şi fiul său minor, ACUZAŢI că au BĂTUT un sătean (FOTO)

Un viceprimar şi fiul său minor, ACUZAŢI că au BĂTUT un sătean (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Victima susţine că în urma loviturilor aplicate şi-a pierdut mai mulţi dinţi şi s-a ales cu o serie de vânătăi, obţinând şi un certificat medico-legal


Viceprimarul comunei Poiana, Laurenţiu Filimon, şi fiul său, în vârstă de 17 ani, sunt acuzaţi că, miercuri seară, 8 iulie, l-au umplut de sânge pe un sătean.

Constantin Cirimbei, cel care îi acuză pe aceştia că l-au agresat şi lovit, susţine că scandalul a pornit după ce i-a atras atenţia fiului viceprimarului că mai multe capre ale familiei i-au invadat recolta de fasole. "Mai târziu, a venit la gard, iar eu m-am apropiat, crezând că vine cu intenţia de a-şi cere scuze. Mi-a dat una cu podul palmei, m-a împins, m-am dezechilibrat, m-am dus în sârmă, m-a prins de mâini, iar feciorul său, de 17 ani, mi-a cărat pumni. În timpul acesta, am ţipat la un vecin, dar, având volumul mai tare la televizor, nu m-a auzit. În schimb, m-a auzit o vecină, care a venit şi m-a găsit cu sânge la gură, m-a ajutat cu apă, să mă spăl. Am făcut plângere la Parchet la Tecuci chiar joi. M-au jignit, m-au făcut în toate felurile. Merg în instanţă", ne-a spus săteanul.

Acesta susţine că un conflict cu viceprimarul a avut şi în 2012, în perioada alegerilor locale. "La alegerile din 2012, viceprimarul împreună cu fiul său şi un alt băiat au sărit gardul la mine şi au lipit afişe pe casă, pe gard. Am chemat Poliţia atunci. De atunci a început conflictul", ne-a spus Constantin Cirimbei, fost paznic al Primăriei, în perioada 2007-2012.

Bărbatul a obţinut vineri, 10 iulie, un certificat medico-legal, în speranţa că documentul îl va ajuta să-şi facă dreptate.

Viceprimarul respinge acuzaţiile

Contactat telefonic, viceprimarul Laurenţiu Filimon a recunoscut că nu are o relaţie prea bună cu săteanul care-l acuză, dar a susţinut, în schimb, că „nu a avut loc nicio altercaţie”. Ba, mai mult, acesta îl acuză pe Constantin Cirimbei că încearcă să îl denigreze. "Vrea să-mi denigreze imaginea, nu ştiu ce se întâmplă. În acea zi, eu am fost la Galaţi, împreună cu un poliţist, pentru a identifica un cadavru. M-am întors în jurul orei 18,30, după care am mers şi am treierat grâul. Are voie să spună ce vrea, dar trebuie să dovedească aceste lucruri şi să demonstreze. Eu o să-l dau în judecată. Ştiam că este plecat în Spania, nici n-am ştiut că s-a întors în localitate. Probabil că nu a făcut nimic acolo şi acum încearcă să facă rost de nişte bani. Mie mi-au spus mai multe persoane că în acea seară ar fi fost băut. Rămâne să se demonstreze cine are dreptate", ne-a declarat viceprimarul.

Laurenţiu Filimon este membru PSD şi se află la primul mandat de viceprimar.

Citit 2078 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2015 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.