Omul Invizibil din… Ucraina!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un ucrainean l-a sâcâit atât de tare pe un poliţist de frontieră, oferindu-i mită 100 de dolari, încât omul legii a sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi. După flagrant, ucraineanul a devenit într-adevăr invizibil, el întrerupându-şi călătoria.

Nu vrei 100 de dolari? Sigur-sigur???

La Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier s-a prezentat luni, 15 iunie, la ora 7,10, pentru a ieşi ţară, ucraineanul Golovashev D., la volanul unui camion “DAT”. La control, poliţistul de frontieră a constatat că bărbatul avea cartea verde modificată la perioada de valabilitate: din data de 3 iunie 2009 - când documentul expira -, în data de 3 august 2009.

În timpul verificărilor, ucraineanul i-a oferit poliţistului de frontieră suma de 100 dolari pentru a nu fi sancţionat cu 1.000 lei şi pentru a i se permite continuarea călătoriei. Deşi poliţistul de frontieră a refuzat şi i-a adus la cunoştinţă că fapta sa constituie infracţiune, Golovashev D. a insistat, punând pe birou suma de 100 dolari. În aceste condiţii, poliţistul de frontieră a sesizat ofiţerii Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi care, sub coordonarea procurorului, au realizat flagrantul.

Insistenţa cu care a vrut s-o facă pe Omul Invizibil l-a pus pe ucrainean în situaţia de a avea acum dosar penal şi pentru uz de fals, şi pentru dare de mită.

Citit 853 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.