Stai, că România nu angajează!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* …şi nici nu permite tranzitul către Spania sau Italia *

Mirajul locurilor de muncă în străinătate, înmulţeşte victimele moldovene prinse cu înotul la frontiera gălăţeană spre… Europa! Numai săptămâna asta poliţiştii de frontieră gălăţeni au prins şase moldoveni care trecuseră înot râul Prut - doi la Galaţi şi patru la Oancea

Fără acte, dar cu vise 

Poliţiştii de frontieră de la Oancea de serviciu în localitatea Onciu i-au prins ieri, la ora 9,45, pe moldovenii Frangopol S., Sarcov M., Frangopol C. şi Hiora V., toţi având vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani. Cei patru tineri nu aveau acte asupra lor şi s-a dovedit că au trecut înot Prutul pentru că visau la un loc de muncă în... Spania sau Italia! Fraţii basarabeni au toţi dosare penale pentru intrare în ţara prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Toţi k unul 

Cu o săptămână înainte, pe 11 iunie, la ora 4,00, poliţiştii de frontieră gălăţeni i-au luat pe sus pe Cojan P. şi Hodinitu C., din Republica Moldova. Mai patrioţi decât concetăţenii lor de ieri, moldovenii au mărturisit că urmau să caute un loc de muncă în România. Fără să facă însă discrimare între idealuri, oamenii legii le-au făcut şi lor dosare penale pentru intrare în ţara prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Citit 821 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.