Şi a doua aeronavă Tarom care trebuia să transporte pasagerii de la Madrid are geamul spart

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea de-a doua aeronavă Tarom care trebuia să transporte pasagerii de la Madrid la Tenerife are aceeaşi problemă ca şi prima, adică, la aterizarea pe aeroportul din Madrid s-a constat că are geamul fisurat", a declarat joi pentru NewsIn, Ioana Boca, purtător de cuvânt al Tarom

"Aeronava Aibus A310 nu a plecat din Bucureşti cu geamul fisurat. La aterizare pe Aeroprotul din Madrid s-a constat acest lucru. Cei 200 de pasageri vor fi cazaţi peste noapte la hotel. Cazarea va fi asigurată de către Tarom urmând ca vineri dimineaţa să plece spre Tenerife cu o altă aeronavă", a declarat pentru NewsIn, purtător de cuvânt al companiei Tarom Iona Boca.

Aceasta a precizat că este un caz un caz neobişnuit ca de două ori să se întâmple aceeaşi defecţiune tehnică la aeronavele companie. "Este o coincidenţă rară, iar în acest moment se aşteaptă pentru prima aeronavă înlocuirea geamului care va fi adus de la Bucureşti. Din această cauză durează atât de mult", a spus Boca.

O aeronavă Tarom, cu 200 de persoane la bord, care efectua o cursă pe ruta Bucureşti-Tenerife, a aterizat de urgenţă la Madrid din cauza uei fisuri la geam.

Citit 705 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.