Dorinţa de profit le-a adus un dosar penal

Dorinţa de profit le-a adus un dosar penal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galaţi au oprit în trafic, pentru control, la ieşirea din municipiul Galaţi, autoturismul marca Volkswagen, condus de Ioan C., în vârstă de 63 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului poliţiştii de frontieră au descoperit sub bancheta din spate, ascunse într-un sac de rafie, 8.600 ţigarete (430 de pachete) de diferite mărci de provenienţă Republica Moldova şi Duty-free. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a cumpărat ţigările de la diferite persoane pe care nu le cunoaşte, cu scopul de a le revinde şi a obţine astfel un profit.

 Ţigările, în valoare de 967 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, poliţiştii de frontieră întocmind pe numele persoanei în cauză dosar penal. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infraţionale.

Tot pentru contrabandă au făcut un dosar penal şi poliţiştii Secţiei 3, care au oprit în trafic, pe strada Barboşi, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova. În urma controlului efectuat, în interiorul autoturismului au fost descoperite 30 de pachete cu ţigări de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate de oamenii legii.

Citit 1750 ori Ultima modificare Joi, 27 August 2015 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.