Călători ÎNARMAŢI depistaţi în GARA GALAŢI

Călători ÎNARMAŢI depistaţi în GARA GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Mai multe persoane care aveau asupra lor arme albe au fost depistate în ultimele zile în Gara CFR Galaţi. Poliţiştii de la Transporturi au fost cei care i-au identificat pe patru bărbaţi din cauza comportamentului suspect pe care îl afişau. În urma percheziţiilor, agenţii au constat că cei patru, cu vârste cuprinse între 48 şi 61 de ani, din judeţele Galaţi, Vaslui şi Botoşani, aveau asupra lor câte un cuţit, la unul fiind găsit chiar şi un tarpan lung de jumătate de metru.

Explicaţia cum că armele le-ar fi folosit să se apere la nevoie sau doar pentru diverse treburi mărunte, nu a stat în picioare, astfel că toţi cei patru sunt acum cercetaţi penal pentru port ilegal de armă albă.

Poliţiştii le atrag atenţia celor care simt nevoia să se "protejeze" cu astfel de obiecte când pleacă de acasă că deţinerea în loc public a cuţitelor sau a altor arme asimilate pot pune în pericol real integritatea corporală sau chiar viaţa, atât a posesorilor cât şi a altor persoane. În plus, dacă sunt descoperite, armele albe purtate ilegal pot atrage pedeapsa închisorii de la 1 la 3 ani sau amendă penală.

Foto-arhivă "Viaţa liberă"

Citit 4784 ori Ultima modificare Luni, 21 Septembrie 2015 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.