INTERVENŢIE ÎN FORŢĂ a jandarmilor pentru DEZARMAREA unui tânăr băut

INTERVENŢIE ÎN FORŢĂ a jandarmilor pentru DEZARMAREA unui tânăr băut
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un tecucean în vârstă de 19 ani a făcut un scandal monstru pe o stradă din centrul oraşului, de unde a fost luat cu forţa de jandarmi. Băiatul s-a supărat pe toată lumea după ce a băut bine şi a pornit hai-hui prin oraş, în miez de noapte. Nu cu mâna goală, ci cu o furcă şi o seceră, obiecte care s-au dovedit numai "bune" în momentul în care i-a ieşit în cale un grup de tineri, pe care a decis să îşi verse nervii.

Gaşca adunată în faţa unui bloc de pe strada Gheorghe Petraşcu a primit în plin înjurăturile şi insultele tânărului furios şi, pentru că un băiat din grup a îndrăznit să-i spună să-şi vadă de drum, recalcitrantul a luat foc. A sărit să-şi facă dreptate cu cele două unelte, rănindu-l uşor pe cel care îndrăznise să i se opună. Nu a mai apucat să plece, pentru că, în urma unui apel la 112, a fost înconjurat de jandarmi.

"Jandarmii au observat un grup de persoane care se certau, tulburând liniştea publică. S-a procedat la aplanarea conflictului şi la stabilirea împrejurărilor care au dus la iniţierea disputei. Tânărul vătămat, în vârstă de 26 de ani, a refuzat îngrijirile medicale, fiind totuşi îndrumat către Spitalul Municipal", a precizat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Tânărul recalcitrant a fost dat pe mâna poliţiştilor, care îl vor cerceta penal.

Citit 1912 ori Ultima modificare Marți, 22 Septembrie 2015 23:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.