LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ 200 de posturi libere, pentru şomeri

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ 200 de posturi libere, pentru şomeri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) pune la dispoziţia şomerilor din Galaţi 200 de locuri de muncă, în diverse domenii. Astfel, şansele cele mai mari pentru angajare le au în continuare cei care au doar studii medii, ei putând lucra ca bucătar, casier, confecţioner asamblor articole din textile, cosmetician, curăţitor sablator, frizer, femeie de serviciu sau mecanic auto, şofer de tir, geamgiu sau găuritor filetator, printre altele.

Pentru şomerii care au studii superioare absolvite, lista locurilor de muncă disponibile este în continuare restrânsă. Astfel, ei pot aplica pentru un post de director economic, consilier juridic, inginer mecanic sau tehnician proiectant.

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul AJOFM Galaţi, din strada Domnească nr. 191, respectiv la sediul  ALOFM Tecuci, pe strada M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter,  de luni până joi, între orele 8,00-16,30.

Citit 4814 ori Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2015 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.