ACTIVITĂŢI SUSPENDATE şi AMENZI, în urma unor CONTROALE făcute la FIRME din Galaţi

ACTIVITĂŢI SUSPENDATE şi AMENZI, în urma unor CONTROALE făcute la FIRME din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor au întreprins o serie de verificări la agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în zona Ţiglina I, strada Cloşca („La Popescu”). În cadrul acţiunii, oamenii legii au verificat  20 de operatori economici.

"Conform prevederilor Ordonanţei 99/2000, pentru că desfăşurau activităţi comerciale fără a fi autorizaţi în condiţiile legii, respectiv fără a deţine aviz cu orarul de funcţionare, eliberat de Autoritatea Publică Locală, în cazul a şapte agenţi economici, poliţiştii locali au decis suspendarea activităţii până la data autorizării, precum şi aplicarea unei sancţiuni în sumă de 400 de lei, pentru fiecare în parte. De asemenea, au mai fost aplicate două avertismente scrise", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

De la începutul anului şi până în prezent, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor au luat măsura de suspendare a activităţii pentru un număr de peste 80 de societăţi comerciale. De asemenea, pe linie de comerţ, oamenii legii au aplicat peste 1.100 de sancţiuni contravenţionale, în sumă de peste 150.000 de lei.

Citit 3022 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2015 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.