Trupa "Vama" vine la Galaţi

Trupa "Vama" vine la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

„Vama”, una dintre cele mai populare trupe de muzică pop-rock din România, vine sâmbătă, 5 decembrie, la Galaţi. Aceasta va susţine un concert, de la ora 23,00, la Union Jack Studio. Formaţia înfiinţată de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi în 2006, la scurt timp de la destrămarea trupei „Vama Veche”, a avut un mare succes pe piaţă, regăsindu-se rapid în topurile muzicale.

Single-uri ca "E plin de fete" sau "Bet for Love" se numără printre piesele care au cucerit publicul încă de la începutul activităţii artiştilor din "Vama". Membrii trupei sunt Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioargă şi Dan Opriş. Primul album al trupei „Vama” a apărut în 2008 la Cat Music şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cel de-al doilea album, intitulat „2012”, a fost lansat luna mai a anului 2012, printr-un concert de anvergură la Sala Palatului din Bucureşti.

Biletul pentru concert poate fi achiziţionat în avans sau la intrarea în local. Preţul acestuia este de 50 de lei. Potrivit organizatorilor, accesul în club se va face începând cu ora 23,00, în limita locurilor disponibile şi în urma rezervărilor.

Citit 2960 ori Ultima modificare Joi, 03 Decembrie 2015 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.