Descoperire la frontieră/ Autoturism Audi „capitonat” cu ţigări de contrabandă

Descoperire la frontieră/ Autoturism Audi „capitonat” cu ţigări de contrabandă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, în bordul şi în portierele unui autoturism marca Audi, 12.200 de ţigarete pe care un tânăr intenţiona să le introducă ilegal în România. 

„Vineri, în jurul orei 11,15, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Tudor P., în vârstă de 25 ani, cetăţean din R. Moldova, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bordul şi portierele autoturismului, 12.200 de ţigarete marca Plugarul, de provenienţă R. Moldova”, se arată în comunicatul de presă semnat de purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galaţi, comisar de poliţie Irimia Ion.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 3.660 de lei în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Citit 3012 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Decembrie 2015 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.