Liga Studenţilor nu a găsit sală pentru organizarea REVELIONULUI

Liga Studenţilor nu a găsit sală pentru organizarea REVELIONULUI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cei mai mulţi dintre studenţii cazaţi în Campusul “Al. I. Cuza” din Galaţi au plecat acasă, pentru a petrece sărbătorile alături de cei dragi. Câteva zeci de tineri dintre cei care vin de peste Prut sau din alte oraşe ale ţării au rămas totuşi în campus, din varii motive.

“Sunt puţini studenţii care rămân în cămine în acest interval de timp. Unii dintre ei lucrează, alţii stau în Galaţi pentru a face Crăciunul şi Revelionul alături de prieteni sau colegi. Pentru ei, utilităţile vor funcţiona la capacitate maximă, ca până acum. Doar Cantina e închisă şi va rămâne aşa până în ianuarie,” a declarat Bogdan Rodeanu, director al Biroului Cămine, Cantine şi Proiecte Studenţeşti.

În Campus, studenţii s-au organizat şi au împodobit câte un brad în fiecare cămin. Au pus mână de la mână şi au cumpărat globuri şi beteală, iar brazii sunt ecologici, achiziţionaţi cu ani în urmă şi puşi la dispoziţie de şefii de cămine, prin amabilitatea celor de la administraţie. În ceea ce priveşte petrecerea de Revelion, care se organiza de către L.S.G., fie pentru studenţii moldoveni, fie pentru toată lumea, anul acesta nu se va mai ţine din lipsa unui spaţiu propice situat în apropierea căminelor studenţeşti. “Nu am găsit o sală suficient de mare şi potrivită pentru organizarea petrecerii”, a declarat Georgiana Doraşcu, liderul LSG. Studenţii vor începe cursurile pe 4 ianuarie.

Citit 1322 ori Ultima modificare Luni, 21 Decembrie 2015 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.