UPDATE - GRAV ACCIDENT petrecut între Şendreni şi Braniştea/ Şi fetița în vârstă de 3 ani şi jumătate şi-a PIERDUT VIAŢA (FOTO)
Foto: Foto: Mariana Constandache

UPDATE - GRAV ACCIDENT petrecut între Şendreni şi Braniştea/ Şi fetița în vârstă de 3 ani şi jumătate şi-a PIERDUT VIAŢA (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

UPDATE, ora 20,00Din cauza leziunilor, fetița în vârstă de 3 ani şi jumătate, din municipiul Galaţi, a murit, în cursul după-amieziila spital. Bilanţul a ajuns astfel la doi morţi şi 6 răniţi.


UPDATE, ora 12,00/ Nenorocirea s-a produs după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism

Accidentul care a adus lacrimi în mai multe familii din Galaţi s-a petrecut miercuri dimineaţă, pe Drumul Naţional 25, între Şendreni şi Braniştea. Din câte se pare, cauza principală a tragediei a fost viteza, din cauza căreia un şofer de numai 22 de ani a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a provocat impactul năucitor. Autoturismul Dacia Logan la volanul căruia se afla tânărul, se îndrepta dinspre Tecuci spre Galaţi, dar la intrarea în Şendreni, într-o curbă, a ieşit de pe sensul de mers şi a întâlnit un Audi, care venea din sens opus. Ciocnirea frontală dintre Logan şi maşina germană a fost extrem de puternică, în urma impactului tatăl tânărului şofer, aflat pe scaunul din dreapta, murind pe loc. Nici pentru cei aflaţi în cealaltă maşină lucrurile nu au stat deloc bine. Patru adulţi şi doi copii, un băiat de 15 ani şi o fetiţă de 3 ani şi jumătate au resimţit din plin ciocnirea care le-a distrus maşina. Copila, ţinută în braţe de unul dintre adulţi, a zburat printr-un geam al maşinii. Cu leziuni grave s-a ales şi băiatul, dar şi şoferul Loganului. Pentru extragerea victimelor din maşinile distruse a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare şi a medicilor de la SMURD. Opt autospeciale de intervenţie au fost necesare pentru operaţiunile de salvare care au blocat traficul pe DN 25.

,,Este vorba despre un accident cu două autoturisme implicate, opt victime dintre care un pacient decedat la locul solicitării. Sunt şi doi copii printre victime, o fetiţă de 3 ani şi jumătate şi un băiat de 15 ani. Pacienţii în starea cea mai gravă sunt fetiţa de 3 ani, intubată şi dusă la Spitalul de Copii, şi un pacient din Logan care avea fracturi deschise la membrele inferioare“, a precizat dr. Marian Tuluceanu, din cadrul SMURD Galaţi.

Potrivit martorilor, acul kilometrajului de la Logan s-a oprit la 120 km/h, ceea ce indică posibilitatea ca maşină să fi avut o viteză şi mai mare la momentul impactului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, suspectându-l pe tânărul de 22 de ani că nu a adaptat viteza, ceea ce adus la scăparea maşinii de sub control.

,,Conducătorul unui autoturism Dacia Logan, care venea dinspre Tecuci către Galaţi, a pierdut controlul volanului în curbă, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal autoturismul marca Audi”, a precizat cms. Bogdan Carp şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

 


CIRCULAŢIE BLOCATĂ între Şendreni şi Braniştea din cauza unui ACCIDENT extrem de grav

Un accident rutier extrem de grav s-a petrecut în urmă cu puţin timp între localităţile gălăţene Braniştea şi Şendreni. Potrivit primelor informaţii, două maşini în care se aflau mai multe persoane s-au ciocnit, din impact rezultând şapte răniţi, cinci adulţi şi doi copii. O altă persoană, aflată într-unul dintre vehicule, şi-a pierdut viaţa. Traficul rutier este blocat, la faţa locului intervenind echipaje de la Descarcerare şi SMURD precum şi poliţiştii de la Circulaţie.

Citit 34845 ori Ultima modificare Vineri, 25 Decembrie 2015 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.