PERCHEZIŢII la contrabandişti. S-au CONFISCAT ţigări, alcool şi bani

PERCHEZIŢII la contrabandişti. S-au CONFISCAT ţigări, alcool şi bani
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi, la doi cetăţeni români, despre care aveau date că au preocupări în sfera contrabandei cu ţigări şi alcool.

Descinderile au fost făcute în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

"În urma percheziţiilor efectuate, în baza mandatului emis de Judecătoria Galaţi, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 2.600 de ţigarete (130 de pachete) de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi Duty-free, în valoare de 1.560 de lei, 131 de litri de alcool, în valoare de 528 de lei şi diferite sume de bani, 35.312 lei şi 135 de euro, a căror provenienţă urmează a fi stabilită", ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni efectuează în cauză cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Citit 3549 ori Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2016 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.