UPDATE/ Iulian Bîrsan şi-a ales echipa de PRORECTORI

UPDATE/ Iulian Bîrsan şi-a ales echipa de PRORECTORI
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE, 22 februarie: Iulian Bîrsan este, de pe data de 18 februarie, rector cu acte în regulă al Universităţii "Dunărea de Jos",  întrucât ministrul Educaţiei, Adrian Curaj a semnat ordinul de numire în funcţie.

La alegerile desfăşurate în data de 26 ianuarie, prof. univ. dr. ing. Iulian Bîrsan a obţinut 406 dintre cele 603 voturi exprimate, câştigând astfel un nou mandat, până în 2020.

În urma confirmării pe funcţie, rectorul şi-a ales actuala echipă de prorectori, din cinci, câţi au fost în mandatul trecut, rămânând doar trei: Ştefan Baltă şi Elena Mereuţă, de la Facultatea de Inginerie, şi Gabriela Bahrim, de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor.


IULIAN BÎRSAN a CÂŞTIGAT detaşat un nou mandat de RECTOR

Actualul rector de la Universitatea "Dunărea de Jos", Iulian Bîrsan, a câştigat încă un nou mandat, chiar din primul tur, cu peste 400 de voturi, adică peste 60 la sută din totalul celor exprimate. Următorul clasat a fost Cătălin Fetecău, cu 166 de voturi. Nicolae Badea a reuşit să adune doar 22 de voturi, în timp ce Silviu Măcuţă a obţinut numai 9 voturi. (27 ianuarie)

Citit 5936 ori Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2016 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.