Mărfuri contrafăcute într-un centru comercial cu pretenții
Foto: Foto: Politia de Frontiera

Mărfuri contrafăcute într-un centru comercial cu pretenții
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Asta au găsit polițiștii de frontieră din Galați și Brăila, care zilele trecute au descins într-unul dintre centrele comerciale ”de fițe” din orașul vecin, după ce au adunat suficiente informații că etichetele de pe produse nu reflectau întocmai originea reală a acestora. Polițiștii au obținut trei mandate de percheziție pentru tot atâtea locații de la un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila pentru a verifica stocul magazinului specializat în comerțul cu îmbrăcăminte,, încălțăminte și accesorii pentru tineri.

”În urma percheziţiilor efectuate la punctul de lucru al societăţii în cauză, dintr-un centru comercial de pe raza judeţului Brăila, au fost descoperite 167 de bunuri, toate având inscripţionate însemne ori logouri ale unor mărci notorii. Poliţiştii de frontieră au ridicat bunurile susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare estimată la aproximativ 27.000 lei, în vederea continuării cercetărilor”, a explicat cms. Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al STPF Galați.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

 

Citit 3826 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Februarie 2016 14:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.