”Un 8 martie feroviar”, și la Galați

”Un 8 martie feroviar”, și la Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cu ocazia zilei de 8 martie, CFR Călători le-a făcut o surpriză doamnelor şi domnişoarelor care au hotărât să călătorească cu trenul şi le-au oferit lalele, în cadrul campaniei "Poftiţi în tren".

Denumit "Un 8 martie feroviar", evenimentul a fost un succes şi la Galaţi, acolo unde încă de la primele ore ale dimineţii bărbaţii angajaţi ai companiei de transport feroviar au început să împartă flori la casele de bilete şi chiar şi în vagoane.

"Suntem mândri de toate ceferistele care îşi fac meseria cu profesionalism. Dincolo de profesie, ele sunt femei, mame, soţii, roluri pe care şi le îndeplinesc în fiecare zi din viaţă. Şi pentru asta le suntem recunoscători şi le mulţumim. La mulţi ani, tuturor!”, a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători.

Şi Andone Bourceanu, directorul SRTFC Galaţi, a ţinut să le ureze la mulţi ani femeilor, spunând: "E o mândrie pentru noi că putem să le oferim flori minunate femeilor care au călătorit cu trenul de 8 martie, dar şi colegelor noastre, care ne arată că şi femeile pot face munci de bărbaţi". Conform unui comunicat de presă al CFR Călători, aproximativ 30 la sută din personal este format din femei.

Citit 2063 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Martie 2016 02:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.