Şase persoane au fost RĂNITE în trei ACCIDENTE RUTIERE în judeţul Galaţi

Şase persoane au fost RĂNITE în trei ACCIDENTE RUTIERE în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Şase persoane - un pieton, doi şoferi şi trei pasageri - au fost rănite în urma unor accidente rutiere petrecute, la finele săptămânii trecute, în judeţul Galaţi. Cauza este comună şi anume neatenţia, dar şi consumul de alcool.

Băutura l-a adus la un pas de moarte pe un botoşănean în vârstă de 32 de ani, aflat la Munteni, care a vrut să traverseze un drum din comună fără a-şi lua cele mai elementare măsuri de precauţie. A fost lovit în plin de o maşină condusă de un ieşean în vârstă de 40 de ani, care nu îl observase din cauza întunericului. În urma impactului, botoşăneanul s-a ales cu leziuni, la testarea cu etilotestul reieşind că avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,44 la mie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili cine a fost vinovatul adevărat al acestui eveniment.

Victime ale şoferilor grăbiţi

Alte două evenimente rutiere soldate cu cinci răniţi s-au petrecut pe raza municipiului Tecuci. Primul, spun poliţiştii, l-a avut drept protagonist pe un şofer în vârstă de 72 de ani, aflat la volanul unui autoturism, care nu a acordat prioritate unui autotren cu remorcă, condus de un vasluian în vârstă de 32 de ani. În urma impactului, septuagenarul a fost grav rănit şi dus la spital.

Tot la Tecuci, un localnic în vârstă de 49 de ani a intrat cu viteză într-o intersecţie, deşi avea în maşină şi copii. A lovit o altă maşină, iar, în urma ciocnirii, şoferul grăbit a fost rănit, la fel ca şi doi minori, de opt şi, respectiv, 15 ani. Cu leziuni s-a ales şi un tânăr în vârstă de 21 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism. Poliţiştii vor încerca să afle circumstanţele evenimentului în urma anchetei pe care au deschis-o pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2144 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2016 22:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.