Tragedie în noaptea de Paşte. Un tânăr a murit la volanul maşinii
Foto: Sursa foto: Facebook

Tragedie în noaptea de Paşte. Un tânăr a murit la volanul maşinii
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Viteză, neatenţie şi, posibil, consum de alcool sunt cauzele cele mai probabile care au stat la baza unei drame petrecute în noaptea de duminică spre luni, pe un drum judeţean din nordul judeţului. Maşina condusă de un tânăr de 22 de ani, din Corod, care se deplasa pe DJ 251 C şi în care se mai aflau, potrivit informaţiilor oficiale, încă două persoane, s-a lovit puternic de un stâlp, după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului în localitatea Valea Mărului. Impactul violent, pricinuit cel mai probabil de viteza foarte mare a autoturismului, a distrus maşina, conducătorul auto fiind cel mai grav rănit.

"La apelul pe 112 s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei, care a constatat că şoferul avea leziuni extrem de grave la cap şi coloana vertebrală, care s-au dovedit incompatibile cu viaţa", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Ceilalţi doi pasageri, găsiţi la faţa locului de echipajele de intervenţie, au scăpat doar cu sperietura, ei fiind probabil salvaţi de centurile de siguranţă pe care avuseseră inspiraţia să le cupleze.

Poliţiştii de la Circulaţie au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, care va fi, cel mai probabil clasat, din cauză că cel responsabil şi-a pierdut viaţa în accident.

Citit 8132 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2016 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.