”Fast and furious” de Galaţi! Cu ce VITEZĂ a circulat un ȘOFER pe un drum din judeţ

”Fast and furious” de Galaţi! Cu ce VITEZĂ a circulat un ȘOFER pe un drum din judeţ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Viteza a fost cea mai comună abatere a şoferilor gălăţeni în cursul săptămânii trecute, şi mai ales în zilele de Paşte


Peste 130 de conducători auto care s-au grăbit mai mult decât le permitea limita de viteză au încasat amenzi, iar unii şi-au pierdut şi permisele, în cursul ultimei săptămâni. Aparatele radar amplasate pe drumurile şi străzile din judeţul Galaţi au detectat abateri de la câţiva kilometri peste limita permisă până la câteva zeci, cel mai grav fiind un caz înregistrat la Drăgăneşti, unde un tânăr de 24 de ani din Matca şi-a "forjat" bolidul cu o viteză care depăşea triplul admis: 171 km/oră. Poliţiştii l-au oprit pe vitezoman, care s-a ales cu o amendă usturătoare, inclusiv pentru faptul că nu avea actele asupra lui.

La mare distanţă de şoferii vitezomani au fost 54 de pietoni, care au primit amenzi pentru că au traversat neregulamentar, precum şi 44 de conducători auto sau pasageri care nu aveau centurile de siguranţă. Numărul total de amenzi aplicate în perioada menţionată a fost de 374, valoarea acestora fiind de aproape 64.000 de lei. Pe lângă amenzi, 35 de şoferi au fost nevoiţi să predea permisele, în timp ce nouă au predat certificatele de înmatriculare ale maşinilor.

Pentru 12 şoferi, abaterile au fost mai grave, aceştia alegându-se cu dosare penale. Cinci conducători auto sunt cercetaţi deoarece au condus sub influenţa alcoolului, iar şapte pentru că nu deţineau permis.

Citit 5424 ori Ultima modificare Marți, 03 Mai 2016 23:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.