Accidente la indigo la periferia Galaţiului

Accidente la indigo la periferia Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Păstrarea distanţei regulamentare în trafic este o chestiune elementară în şoferie, dar care, din grabă sau neatenţie, este uşor încălcată şi produce deseori evenimente neplăcute.

Cinci maşini şi două persoane rănite este bilanţul celor mai recente accidente rutiere petrecute în Galaţi, pe străzi periferice, la ore de trafic intens. Primul a implicat trei autoturisme, după ce şoferul unuia dintre ele, un bărbat de 37 de ani, care se deplasa pe Drumul Viilor, s-a apropiat prea mult de o maşină aflată în faţa sa, lovind-o din spate. Autoturismul acroşat a intrat într-un al treilea vehicul, la volanul căruia se afla un bărbat de 39 de ani, din Tg. Bujor, şi care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului, şoferul celei de-a doua maşini, un gălăţean de 48 de ani, a fost rănit.

Cu leziuni s-a ales şi şoferul unei autoutilitare, implicate într-un eveniment similar, pe Drumul de Centură. Maşina bărbatului în vârstă de 36 de ani, originar din Tg. Bujor, a fost lovită de autoturismul condus de un şofer de 32 de ani, din Băleni, care nu a respectat distanţa regulamentară. În impact, cel aflat la volanul maşinii mai mari s-a ales cu câteva răni superficiale.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1901 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2016 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.