BĂTAIE într-o familie din Galaţi. O fetiţă a fost lovită cu cărămida

BĂTAIE într-o familie din Galaţi. O fetiţă a fost lovită cu cărămida
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un scandal general soldat cu agresarea unei fete de 12 ani şi o sesizare la poliţie a avut loc la Cuca, marţi seara, 7 iunie. Din câte se pare, cei patru membri ai familiei, de la cel mai mic la cel mai mare, erau sub influenţa băuturilor alcoolice, ceea ce a dus la un scandal general, în urma căruia cel mai mult a avut de suferit mezina. Copila s-a ales cu o lovitură de cărămidă în moalele capului din partea fratelui de 16 ani, incidentul ajungând rapid la urechile poliţiştilor, după ce unul dintre părinţi a sunat la 112.

"În jurul orei 20,00, poliţiştii de la Cuca au fost sesizaţi pe 112 despre faptul că într-o familie, o fată de 12 ani a fost lovită cu cărămida de către mama sa, în vârstă de 34 de ani, pe fondul unui conflict spontan. Poliţiştii au mers la faţa locului şi au constatat că cele semnalate se confirmau parţial, în sensul că minora fusese într-adevăr agresată, dar de către fratele ei, în vârstă de 16 ani", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Întrucât minora acuza dureri de cap, ea  a fost adusă la Galaţi cu ambulanţa.

"Am fost solicitaţi pentru o fată de 12 ani din Cuca, care prezenta un traumatism cranio-cerebral. A fost preluată şi adusă la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii şi tratament", a subliniat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Tot la spital au ajuns şi mama şi fratele fetei, dar la Psihiatrie, unde au fost internaţi din cauza intoxicaţiei etanolice. Poliţiştii vor încerca să facă lumină în acest caz de agresiune domestică, în cadrul unui dosar penal deschis pentru lovire şi alte violenţe.

Citit 4737 ori Ultima modificare Joi, 09 Iunie 2016 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.