"Trofeul Electricianului", decernat în Galați

"Trofeul Electricianului", decernat în Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cea de-a 37-a ediţie a "Trofeului Electricianului" s-a desfăşurat la Galaţi, în perioada 7-10 iunie, şi a adus la start toate filialele Electrica Distribuţie Muntenia Nord, ai căror specialişti s-au înfruntat pentru a demonstra cine este cel mai bun în meseria sa.

"Competiţia îşi propune  să-i  identifice  pe  cei  mai buni  electricieni din ţară şi să  stimuleze interesul şi preocupările salariaţilor pentru creşterea competenței profesionale, cu efecte imediate în creşterea siguranţei în funcţionare a sistemului electroenergetic", se arată într-un comunicat emis de Electrica. La ediţia desfăşurată la Galaţi au participat reprezentanţi ai filialelor Electrica din Brăila, Buzău, Focşani, Galaţi, Ploieşti şi Târgovişte.

"Trofeul Electricianului reprezintă un test profesional contra cronometru pentru toată lumea, concurenţi şi comisii de organizare deopotrivă, o excelentă pregătire pentru momentele de maximă tensiune ale localizării şi eliminarii incidentelor din reţeaua de distribuţie. Trofeul are rolul de a verifica nivelul de cunoştinţe teoretice şi practice în profesia noastră şi de a menţine un nivel înalt de exigenţă în acest domeniu", se mai arată în comunicatul emis de Biroul de Presă al SDEE Galaţi.

Gălăţenii s-au clasat cel mai bine la categoriile electrician PRAM (locul 2) şi electrician exploatare reţele distribuţie MT şi JT (locul trei). În clasamentul final, electricienii gălăţeni s-au clasat doar pe locul al patrulea, în timp ce premiul I a fost adjudecat de Sucursala de Distribuţie Focşani.

Citit 2537 ori Ultima modificare Luni, 13 Iunie 2016 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.