Sute de participanţi la "Măcin Mountain Fun"

Sute de participanţi la "Măcin Mountain Fun"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Aproape 600 de concurenţi şi numeroşi spectatori au fost prezenţi sâmbătă, 11 iunie, la „Măcin Mountain Fun”, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Munţii Măcinului, aflat la a doua ediţie în această formă, dedicat cicliştilor şi pasionaţilor de cros montan.

Startul s-a dat în zona Pietrele Mariei, în apropierea localităţii Greci, din judeţul Tulcea, iar cei aproape 600 de concurenţi, ciclişti şi alergători, au pornit, în aplauzele spectatorilor, pe traseele marcate.

"Măcin Mountain Fun este un concurs prin care am încercat să dăm concurenţilor câte o doză de sport, competitivitate, dar şi distracţie. Împreuna cu cei aproape 100 de voluntari am reuşit să organizăm unul dintre cele mai mari concursuri sportive din Romania, într-una dintre cele mai frumoase zone din ţară, Munţii Măcinului", a spus Mihai Tudose, project manager al „Măcin Mountain Fun”.

În cadrul acestei ediţii a competiţiei, s-a desfăşurat tradiţionalul concurs de ciclism montan "Măcin XC" (ediţia a IV-a) şi un concurs de alergare montană, denumit Măcin Cross (ediţia a II-a). "Concursul MTB Măcin XC 2016 a avut două trasee, cu nivele diferite de dificultate. Unul a fost pentru amatori, nu foarte solicitant fizic şi cu o tehnicitate uşoară-medie, iar cel pentru Elite a fost constituit din urcări solicitante, dar şi coborâri spectaculoase şi periculoase", au mai explicat organizatorii.

Pe de altă parte, Măcin Cross a fost concursul destinat pasionaţilor de alergare montană, care s-au bucurat de un traseu conceput special pentru ei, foarte solicitant fizic. De asemenea, în zona de start-finish, copiii au avut parte de o cursă a lor, fiind susţinuţi de organizatori, părinţi şi numeroşi spectatori.

La finalul curselor, cei mai buni dintre concurenţi au urcat pe podium, în funcţie de categoria la care s-au înscris, primind trofee, diplome şi produse oferite de sponsori.

Citit 2402 ori Ultima modificare Luni, 13 Iunie 2016 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.