Ministru student la „Danubius”

Ministru student la „Danubius”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sorina-Luminiţa Plăcintă trece în anul doi *

Noul ministru al Tineretului şi Sportului, Sorina-Luminiţa Plăcintă, este, până la urmă, studentă la Galaţi. Dar nu la „Dunărea de Jos”, aşa cum eronat apare în biografia sa pe site-ul Senatului României, ci la „Danubius”, la forma de învăţământ la distanţă.

Sorina Plăcintă a trecut deja în anul al doilea la Facultatea de Drept, însă nu e la prima tentativă de a absolvi această facultate la Galaţi. Ea a mai fost înscrisă la „Danubius” în anul 2000, la forma de învăţământ fără frecvenţă, dar s-a lăsat de facultate în 2002, deşi trecuse de doi ani în care fusese integralistă şi chiar avea note bune, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al „Danubius”, asist. drd. Alina Şooş.

Anul trecut, în 2008, a revenit şi s-a înscris din nou la Facultatea de Drept, la ID, unde a avut de studiat în primul an materii precum Teoria generală a dreptului, Drept civil, Drept constituţional şi instituţii politice, Drept administrativ, Drept roman, Sociologie juridică, Politologie, Politică şi relaţii internaţionale.

De asemenea, tot în primul an, doamna ministru putea să aleagă şi Educaţia fizică, domeniu pe care îl păstoreşte de două zile, însă pe care se pare că l-a evitat totuşi, disciplina fiind facultativă.

Din informaţiile pe care le-am putut obţine, Sorina Plăcintă a reuşit să treacă în anul al doilea, cu note bune, dar nu se ştie dacă e integralistă.

Foto: thinkopolis.eu

Citit 2947 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.