Haos în Dallas/ Cinci poliţişti morţi, şase răniţi. Patru suspecţi şi-au pierdut viaţa în urma acţiunilor poliţiei (Video)
Foto: Foto: www.nbcdfw.com

Haos în Dallas/ Cinci poliţişti morţi, şase răniţi. Patru suspecţi şi-au pierdut viaţa în urma acţiunilor poliţiei (Video)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

11 poliţişti au fost împuşcaţi în Dallas, la un protest faţă de tratamentul brutal folosit de poliţişti cu persoanele de culoare. Cinci dintre ei şi-au pierdut viaţa. Trei suspecți au fost reținuți iar poliția crede că un al patrulea este liber. 

Patru suspecţi şi-au pierdut viaţa în urma acţiunilor poliţiei. Un suspect implicat într-o confruntare armată cu poliția s-ar fi împușcat, au transmis mai multe posturi locale de televiziune. Informația nu a fost însă confirmată de oficialitățile orașului Dallas.

Polițiștii caută în orașul Dallas eventualele bombe despre care a vorbit unul dintre suspecți. „Suspectul cu care negociem le-a spus negociatorilor că sfârşitul este aproape, că va ucide mai mulţi poliţişti şi că sunt bombe plantate peste tot”, a spus Mike Brown, șeful poliției din Dallas. 

surse: digi24.rotelegraph.co.uk

Citit 2035 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2016 12:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.