PREMIERE la Cinematograful ”Ioan Manole” din Galaţi

PREMIERE la Cinematograful ”Ioan Manole” din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cele mai noi filme proiectate în cinematografele din ţară pot vizionate, în perioada 15-21 iulie, şi la Cinematograful „Ioan Manole” din Galaţi. În acest interval de timp, în programul cinematografului gălăţean sunt trei filme, dintre care două sunt premiere în cinematografele din România.

Incursiune în "Epoca de gheaţă" 

Zilnic, începând cu orele 12,00, 14,00 şi 16,10 va fi proiectat „Ice Age: Collision Course”, în traducere, „Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi”. Premiera animaţiei în România va avea loc vineri, 15 iulie. Potrivit scenariului, este vorba despre „cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvaşă, care îl catapultează în univers, unde declanşează accidental o serie de evenimente cosmice, care transformă şi pun în pericol lumea din Epoca de Gheaţă.” Animaţia va fi urmărită în format 3D cu dublare în limba română.

Surfing pe o plajă pustie

În aceeaşi perioadă, începând cu ora 18,20, va fi proiectat, în premieră, „The Shallows”, în traducere, „Din adâncuri”. Genul filmului este dramă şi thriller şi va fi urmărit în format 2D. Conform scenariului, personajul principal, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 de metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem.

"Legenda lui Tarzan" 

Ultima producţie din programul cinematografului, care va putea fi vizionată zilnic, în perioada amintită, începând cu ora 20,30, este „The Legend of Tarzan”, „Legenda lui Tarzan” (format 3D). Genul filmului este acţiune şi aventuri. Astfel, după ani şi ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viaţă rafinată alături de soţia sa, Jane (Robbie), povestea îşi schimbă traseul. De această dată, Tarzan a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conştient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie şi răzbunare, şi pus în mişcare de căpitanul Leon (Waltz).

Preţul unui bilet pentru filmele în format 2D este de 15 lei, iar pentru cele în format 3D este de 20 de lei. Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei pentru filmele 2D şi 15 lei pentru filmele 3D. La animaţii, tarifele vor fi de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Citit 3101 ori Ultima modificare Joi, 14 Iulie 2016 23:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.