Mai multe ARME deţinute ILEGAL au fost descoperite în casa unui gălăţean (VIDEO)

Mai multe ARME deţinute ILEGAL au fost descoperite în casa unui gălăţean (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Controalele care îi vizează pe deţinătorii de arme din judeţul Galaţi, despre care există bănuieli că nu au trecut pe la Poliţie ca să obţină autorizaţiile legale, continuă. Cea mai recentă descoperire a unor puşti care, oficial, nu existau în evidenţele autorităţilor, a fost făcută în nordul judeţului, într-o comună dintre cele mai sărace.

Aşa cum aveau să constate poliţiştii de la Serviciul Arme, un localnic de 58 de ani, din satul Lungeşti, comuna Bălăbăneşti, avea ascunse în gospodărie, printre nişte materiale de construcţie, două puşti de tir sportiv cu aer comprimat, catalogate ca neletale, pentru care posesorul lor nu avea niciun fel de aviz, nici de deţinere nici de folosire.

Drept "bonus" la puştile găsite printre nişte scânduri, poliţiştii au mai descoperit, în aceeaşi casă, şi aproape 600 de alice, muniţie destinată celor două arme, pentru care, de asemenea, nu exista vreo autorizaţie.

Armele au fost ridicate, alături de alice, bărbatul de 58 de ani alegându-se pe loc cu un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Conform legii, o astfel de faptă se pedepseşte cu închisoarea între trei luni la un an sau cu amendă.

Citit 2613 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2016 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.