ȘOFERII BEȚI, un pericol pentru traficul rutier

ȘOFERII BEȚI, un pericol pentru traficul rutier
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Unul dintre cei trei şoferi prinşi băuţi la volan într-o singură zi, în judeţul Galaţi, a provocat un accident rutier


Slăbiciunea pentru alcool este mai puternică pentru unii şoferi decât conştiinţa, cei care dau pe gât câteva pahare înainte de a porni la drum ignorând pericolele la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe ceilalţi care le ies în cale.

Trei gălăţeni, cu vârste cuprinse între 22 şi 62 de ani, au confirmat această teorie, fiind prinşi, în mai puţin de 24 de ore, şofând sub influenţa alcoolului.

Într-unul dintre cazuri, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băleni, a provocat o tamponare la Cuca, pentru că nu a respectat distanţa faţă de o altă maşină. Poliţiştii au stabilit motivul neatenţiei şoferului, constatând că acesta avea o alcoolemie de 0,80 la mie în aerul expirat, cauză din care este acum cercetat penal.

Cu aceleaşi probleme se confruntă şi "extremele" serei, un şofer, în vârstă de 22 de ani, prins la Matca în timp ce conducea deşi avea o alcoolemie de 0,79 la mie, precum şi un gălăţean în vârstă de 62 de ani, care la primele ore şofa, prin centrul oraşului, având o alcoolemie de 042 la mie în aer.

Cei trei şoferi riscă să îşi piardă şi permisul.

Citit 1008 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.