Aruncarea cu ciocanul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În Spania mai este de muncă: Conform raportului privind piaţa forţei de muncă din Spania, în anul 2009 românii încă mai reuşesc să-şi găsească locuri de muncă. În conformitate cu Centrul Institutului Naţional de ocupare a forţei de muncă (INEM), au fost recrutaţi în cursul anului 2008  cu peste 16.992 de români mai mult faţă de anul precedent, ceea ce reprezintă o creştere de 4-6 la sută faţă de 2007.  Anul trecut, aproape 390. 000 de persoane au fost angajate în Peninsula Iberică.

* Estetică şi Iconografie Bizantină: Societatea Română din Londra continua şi în lunile iulie şi august Cursul de Estetică ş Iconografie Bizantină susţinut de Aurelia Chiriac Carabinieru.

* Expoziţie la biserică, în New York: Recent a avut loc sărbătoarea hramului bisericii „Sf. Apostoli Petru şi Pavel" din New York, iar cu această ocazie, Galeria Spiritus, aparţinând Institutului Român de Teologie şi Spiritualitate Ortodoxă, director artistic Viorica Colpacci, a organizat o expoziţie de Artă şi Design, intitulată "Capul şi podoabele lui - ieri şi azi". Expoziţia este prima dintr-o serie de expoziţii personale ale artiştilor români în spaţii alternative şi aduce arta portretistică modernă şi estetica vestimentară contemporană în mijlocul comunităţii româneşti.

* Concert in Austria: Cvartetul Bălănescu va concerta joi, 30 iulie, de la ora 20:00, la Jugendstiltheater din Viena, şi vineri, 31 iulie, de la ora 18:00, la Steinberghaus, 2225 Zistersdorf, în deschiderea festivalului [Analog]09.

* Junior român, pe primul loc: Juniorul român Alexandru Andrei Apachite s-a impus pe 15 iulie în proba de aruncare a greutăţii (5 kg) de la întâlnirea internaţionala de atletism Rothaus de pe stadionul din Seepark, Freiburg, Germania cu o performanţă de 12,42 m. Specializat în aruncarea ciocanului, Apachite a câştigat proba detaşat, la aproape 1 m distanta de locul 2. El este legitimat la clubul LPS Botoşani din România, iar la ultimele campionate naţionale ale României pentru juniori a ocupat locul 3 la aruncarea ciocanului.

Citit 996 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.