Zece ani în România, sărbătoriţi cu fapte bune | Gălăţenii, INVITAȚI să decidă ce proiect va susţine AUCHAN cu 10.000 de euro
Foto: Foto ”Viața liberă”, Valentin Chiţu

Zece ani în România, sărbătoriţi cu fapte bune | Gălăţenii, INVITAȚI să decidă ce proiect va susţine AUCHAN cu 10.000 de euro
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La zece ani de când a intrat pe piaţa românească, Auchan a hotărât să sărbătorească, împreună cu toţi clienţii săi, printr-un proiect aparte, menit să întărească legătura companiei cu toate comunităţile locale unde este prezentă.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, campania “Mobilizatron” se adresează clienţilor Auchan, invitându-i să aleagă unul dintre cele trei proiecte propuse de companie pentru dezvoltarea comunităţilor locale: educaţie (crearea de spaţii educaţionale alternative), ajutor umanitar (pachete pentru copii şi vârstnici din mediile defavorizate), respectiv, mediu (activitate de ecologizare sau împădurire). Votarea lor se poate face direct în magazine, unde sunt disponibile urne special amenajate, sau online, pe pagina dedicată(http://auchan.ro/mobilizatron/), în perioada 5-26 octombrie 2016. Proiectul care va obţine cele mai multe voturi va fi susţinut financiar de către Auchan şi implementat cu sprijinul unei organizaţii non-guvernamentale partenere.

Marți, 11 octombrie, la ceremonia de marcare a celor zece ani organizată de echipa Auchan Galaţi, noul director de magazin, Lorant Nadrag, le-a prezentat invitaţilor din presa locală, reprezentanţilor partenerilor şi oficialităţilor, inclusiv primarului Ionuţ Pucheanu, planurile de viitor ale magazinului gălăţean. La loc de cinste, evident, stă extinderea necesară celor cinci săli de cinema, proiect despre care am primit asigurări că va începe până la sfârşitul anului, urmând să fie finalizat până în aprilie-mai 2017. O problemă căreia Auchan Galaţi îi acordă toată atenţia şi pentru care inclusiv primarul a promis sprijin este cea a transportului din diferite puncte ale oraşului către magazin, chestiune care, după ce au fost scoase din oraş traseele de maxitaxi, este în suferinţă. Astfel, ar exista posibilitatea prelungirii unor trasee ale Transurb, după cum a menţiona Ionuţ Pucheanu, sau, aşa cum şi-ar dori Lorant Nadrag, înfiinţarea unor linii speciale pentru Auchan. Indiferent de varianta aleasă, suntem convinşi că va fi întâmpinată cu bucurie de către gălăţeni.

Auchan este prezentă de zece ani în România, dar doar din 2014 şi la Galaţi, magazinul nostru fiind unul dintre cele 20 preluate şi remodelate în doar şase luni. În 2015, compania a avut o cifră de afaceri de peste un miliard de euro în 2015 şi 90 de milioane de clienţi plătitori la casele de marcat.

În foto 1, echipa de conducere a magazinului din Galaţi și în foto 2, primarul Ionuţ Pucheanu felicitându-l pe directorul Auchan Galaţi, Lorant Nadrag:

Citit 5449 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2016 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.