Patru persoane au fost rănite în acciente provocate din neatenţie

Patru persoane au fost rănite în acciente provocate din neatenţie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Două evenimente rutiere petrecute în aceeaşi zi din cauza neatenţiei şi grabei unor conducători auto s-au soldat cu rănirea a patru persoane, dintre care un copil de numai 3 ani.

Unul dintre accidente a avut loc în Galaţi, pentru că un şofer nu a a oprit pentru a da prioritate, ignorând indicatorul "Oprire". Bărbatul, de 52 de ani, a ieşit de pe strada Eternităţii şi a lovit în plin un autoturism care circula pe bulevardul George Coşbuc. În urma impactului, o femeie de 53 de ani, pasageră în cea de-a doua maşină, a fost rănită şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Un al doilea eveniment s-a petrecut în mediul rural, la Frumuşiţa, unde un bărbat de 32 de ani, care conducea pe o alee, nu a acordat prioritate odată ajuns la intersecţia cu o altă stradă. A lovit o maşină condusă de un tânăr de 19 ani, în urma impactului cei doi şoferi fiind răniţi, la fel ca şi copilul de 3 ani al primului conducător auto, aflat pe bancheta din spate a maşinii. Poliţiştii au deschis dosare penale în ambele cazuri, cercetând împrejurările în care s-au produs evenimentele.

Citit 2017 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2016 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.