Dragoste pe muchie de cuţit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ioana T., o femeie de 57 de ani din Cudalbi, a ajuns la Urgenţe după ce concubinul ei, Gheorghe D., şi-a ieşit din pepeni şi a înjunghiat-o cu un cuţit. „A intrat peste mine în casă, a încercat să mă violeze, după care m-a înjunghiat aici, la gât”, povesteşte femeia. Acum ea se află sub stricta supraveghere a medicilor.

„A fost internată o doamnă «feliată» din dragoste. Plăgi incizate adânci la latero-cervical, în peretele toracic şi abdomen. Doamna a avut o relaţie pasională pe care la un moment a întrerupt-o, din proprie iniţiativă. Domnul s-a simţit atât de păgubit sufleteşte şi trupeşte, încât a pus mâna pe cuţit şi a intrat peste dânsa. Oricum, în afară de partea tragică a plăgilor, eu aş fi mândru, ca femeie, ca la 57 de ani să fiu dorită până la lama cuţitului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Se pare însă că faptele nu s-au desfăşurat întocmai cum povestise femeia. Potrivit Poliţiei, cei doi consumaseră alcool din belşug, în ultimele două zile, în locuinţa concubinului, loc în care s-a desfăşurat şi nefericitul eveniment pe muchie de cuţit.

„Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă. În cauză se aşteaptă certificatul medico-legal, pentru a se lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici.

Semn clar că dragostea, la fel ca şi celelalte sentimente, nu face casă bună cu băutura.

Citit 757 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.