A trecut cu brio de interviu | PETRICĂ HAHUI, viitorul şef al Poliţiei Locale

A trecut cu brio de interviu | PETRICĂ HAHUI, viitorul şef al Poliţiei Locale
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, joi, 20 octombrie: Poliţia Locală Galaţi va avea în curând un nou şef. Este vorba despre Petrică Hahui, fostul comisar şef al Poliţiei Transporturi Galaţi, care a reuşit să obţină 89,6 puncte la interviul susţinut în cadrul concursului organizat de Primăria Galaţi. Astfel, Petrică Hahui a trecut cu brio atât de proba scrisă, cât şi de interviu, fiind declarat admis pentru postul de şef al Poliţiei Locale Galaţi.

Anul acesta, în iunie, Petrică Hahui a ieşit la pensie de la Poliţia Transporturi, acolo unde a lucrat timp de 27 de ani.

Viitorul şef al Poliţiei Locale este născut pe 16 ianuarie 1965, în Lieşti, judeţul Galaţi. A absolvit Şcoala de Ofiţeri de Poliţie, iar apoi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ovidiu Constanţa. Şi-a continuat pregătirea fiind absolvent al cursurilor postuniversitare de drept penal din cadrul Academiei de Poliţie  „Al. I. Cuza” Bucureşti.

Petrică Hahui a fost numit şef serviciu la Poliţia Tranporturi în 2004, iar un an mai târziu, în urma unui concurs, a devenit şeful Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi (SRPT).


Petrică Hahui, cu un pas mai aproape de POLIȚIA LOCALĂ

S-a încheiat prima probă a concursului pentru ocuparea postului de şef la Poliţia Locală Galaţi. Acesta este al doilea concurs organizat de Primăria Galaţi, după ce prima dată singurul candidat nu a obţinut notă de trecere. De data aceasta şi-au depus dosarele şase persoane, cinci fiind acceptate pentru proba scrisă.

După depunerea dosarelor, trei dintre candidaţi s-au răzgândit, astfel că două persoane au susţinut proba scrisă. Unul dintre candidaţi, Loren Cătălin Raţă a obţinut 36,3 puncte, iar celălalt, Petrică Hahui, a obţinut 82,8 puncte.

Se pare că după ce a picat prima data examenul, Petrică Hahui a reuşit să obţină notă de trecere, aşa că în cursul zile de astăzi va susţine şi interviul. Dacă va trece şi de această probă, Petrică Hahui va fi noul şef al Poliţiei Locale Galaţi.

(18 octombrie)

Citit 8107 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 18:19

7 comentarii

 • postat de Nicolo Gri
  Vineri, 21 Octombrie 2016 23:18
  188.24.200.***
  Felicitari domnule Hahui Petrica si spor in toate,schimbati mentalitati si puneti baieti la treaba.
  0
  2
  Raportează
 • postat de ştrengar petrică
  Vineri, 21 Octombrie 2016 09:50
  86.34.187.***
  Eşti "tare" don Petrică, dar mai degrabă "haihui".
  Să vezi şi să nu crezi: se chinuie ăştia să pună un şef la poliţie şi ori nea Petrică pensionarul sete cel mai tare, ori ceilalti activi sunt total nepregătiţi.Sau...aaa, suntem în RO.Petrică trebuia să iasă până la urmă!
  1
  3
  Raportează
 • Vineri, 21 Octombrie 2016 06:51
  79.116.96.***
  Primeste si bani din pensie care e consistenta . Daca e admis primeste si leafa destul de buna , legi proaste , vrei sa te angajezi cind esti deja pensionar nu mai primesti pensie si primesti salariu de la angajator , te hotarasti ori ramai pensionar ori lucrator la stat , Statul pierde pe sistemul asta ca cei din Politie , Armata se pensioneaxa foarte devreme si se angajeaza usor in alte domenii cum ar fii sefi de obiectiv paza salar bun etc
  0
  1
  Raportează
 • postat de Lucian-Freedom
  Joi, 20 Octombrie 2016 21:08
  5.13.253.***
  Pana una-alta, hai sa-i uram succes, sa FACA TREABA si sa dea Galatiului o fata MULT mai civilizata! Spor la munca, sunt f multe de facut si de indreptat in institutie!
  7
  7
  Raportează
 • postat de Akbar
  Miercuri, 19 Octombrie 2016 16:25
  5.13.141.***
  Din prima n-a iesit. Poate din a doua. Ca la pacanele.
  Pentru ce se mai sustin concursurile astea daca inca din august "sursele demne de incredere" stiau numele sefului Politiei Locale ?
  3
  19
  Raportează
 • postat de Simona
  Miercuri, 19 Octombrie 2016 10:59
  81.12.149.***
  Degeaba va fi Seful POLITIEI LOCALE daca nu va RESTRUCTURA intreaga institutie din radacini.
  Nu mai vrem Agenti de teren care sa vorbeasca la telefon si sa nu vada nimic in jurul lor, sa doarma in masini in loc sa stea la panda, sa nu comunice cu alte institutii si sa nu se implice si in probleme de mediu (ex. aruncarea deseurilor pe alei, abandonarea rablelor in parcari, etc).
  VREM UN ORAS LINISTIT SI CURAT cu agenti care isi fac treaba prin fapte CONCRETE!
  6
  31
  Raportează
 • postat de Silion
  Miercuri, 19 Octombrie 2016 07:12
  5.13.199.***
  si uite asa , Petrica Hahui va deveni chestorul sef de politie locala Petrica Hahui.
  Luati exemplu ca daca vrei poti. Omul s-a pus cu burta pe carte si a luat nota mare!
  9
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.