APELUL unei femei JEFUITE în Piaţa Centrală din Galați: ”Vreau cu disperare să-mi cunosc salvatoarea!”

APELUL unei femei JEFUITE în Piaţa Centrală din Galați: ”Vreau cu disperare să-mi cunosc salvatoarea!”

În imagine, Elena Şerban (Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
4 comentarii


O femeie în vârstă de 85 de ani a trecut prin momente de groază, în urmă cu mai bine de o săptămână, după ce a fost atacată de un necunoscut în plină zi, iar acum vrea cu tot dinadinsul să o cunoască pe femeia care i-a sărit în ajutor. Elena Şerban a trecut prin momentele de cumpănă pe data de 11 octombrie, chiar în poarta bisericii Sf. Pantelimon, în Piaţa Centrală. S-a întâmplat nu după lăsarea întunericului, ci în plină zi, în jurul orei 11,00.

"Eram în poarta bisericii şi aveam geanta şi două plase. Deodată, am simţit pe cineva în spatele meu, mi-a tras bagajele. Era un băieţaş, cred că nu avea mai mult de 16 ani. Nu ştiu de unde am avut forţă să mă lupt cu el, cred că vreo cinci minute, şi, după ce m-a lovit cu pumnul în cap, mi-a luat geanta şi plasele şi a fugit. Am ţipat cât am putut şi cred că, după ce a alergat vreo 20 de metri, i-a ieşit în cale o femeie care s-a luptat cu el şi i-a luat lucrurile din mână. A venit mi le-a dat înapoi, fără să apuc să o întreb cum o cheamă. Eram zăpăcită şi până să îmi dau seama, a plecat. Vreau să o întâlnesc şi să îi mulţumesc salvatoarei mele! Nu mulţi oameni mai fac aşa ceva", ne-a spus bătrânica. Femeia, care nu a mai ajuns la poliţie după teribila întâmplare, speră ca femeia care i-a sărit în ajutor, o tânără de până în 30 de ani, să îi asculte apelul şi să îi dea un semn de viaţă, pentru a-i putea mulţumi.

Citit 12528 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 20:05

4 comentarii

 • postat de Iarna Vineri, 21 Octombrie 2016 18:20 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  7

  Da,faptasul a fost prins!

  Raportează
 • postat de Silion Vineri, 21 Octombrie 2016 12:25 213.233.85.*** Link la comentariu
  3
  21

  1. Biserica din piata are heamul Sf. Haralambie.
  2. Decat sa o caute pe doamna care a salvat-o, care oricum ramane cu multumirea sufleteasca ca a facut o fapta buna, mai bine se ducea la politie. Macar existau sanse teoretice ca talharul sa fie prins. Prin nedepunerea plangerii, talharul ramane in libertate, va lovi din nou o alta batrana, care poate nu va mai avea noroc sa o salveze cineva.
  Reclamatia la politie e cel mai civic gest ce poate fi facut in astfel de situatii.
  Nedenuntarea unui infractor te face complice cu el si egoist.
  Gandeste-te ca urmatoarea victima poti fi chiar tu!

  Raportează
 • postat de x Vineri, 21 Octombrie 2016 11:21 95.76.33.*** Link la comentariu
  2
  7

  Sf. Pantelimon, cunoscută și ca Biserica Bulgărească.

  Raportează
 • postat de G-Man Vineri, 21 Octombrie 2016 10:10 5.2.209.*** Link la comentariu
  1
  16

  dar borfasul a fost prins? Reclamatie la politie s-a facut? Cate bunicute a mai jefuit in ultimele 10 zile? Sau mergem pe principiul "daca eu am scapat cu bine de retul ne doare la basca"?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.