Şoferii neatenţi au mai făcut patru VICTIME. Unul dintre ei a fost încurcat de UNDA VERDE
Foto: Sursa foto: GSDG

Şoferii neatenţi au mai făcut patru VICTIME. Unul dintre ei a fost încurcat de UNDA VERDE
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Trei evenimente rutiere petrecute într-o singură zi, atât în municipiul Galaţi, cât şi în judeţ arată că mulţi conducători auto sunt atenţi la orice altceva dar nu şi la ce se întâmplă în jurul lor, în trafic.

Patru persoane au fost rănite din cauza lipsei de atenţie, printre acestea numărându-se şi unul dintre conducătorii auto aflaţi în culpă.

Un prim eveniment a avut loc la Hanu Conachi şi a fost provocat un un şofer de 45 de ani, care, după ce a oprit maşina pe dreapta, a vrut să coboare de la volan. Nu s-a asigurat însă şi l-a lovit cu portiera pe un biciclist de 64 de ani, care venea din spate. Pus la pământ, sexagenarul sa ales cu mai multe lovituri, dar nu a avut nevoie să stea internat în spital.

S-a pus cu "Unda verde"

Un alt accident, soldat cu două victime, a avut loc în Galaţi, în vacarmul rutier care se produce în fiecare dimineaţă la intersecţia străzii Basarabiei cu bulevardul George Coşbuc. Un pechean de 26 de ani, care a vrut să intre pe strada principală, a forţat semaforul şi a lovit în plin o maşină de gunoi care venea din sens opus, după care s-a oprit într-un stâlp. În urma impactului, pecheanul şi un pasager aflat în maşina sa au fost răniţi şi au ajuns la spital.

Căruţaş lovit în piaţă

Ultimul accident al seriei a avut loc la Matca, în Piaţa de Gros. Un localnic de 31 de ani care a vrut să dea cu spatele, pentru a ieşi pe poarta de acces, nu s-a asigurat şi a lovit cu autoutilitara o căruţă condusă de un consătean de 59 de ani. Căruţaşul a fost rănit şi dus la spital.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 11366 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.