Poliţia Galaţi caută ofiţeri! Mai sunt puţine zile pentru ÎNSCRIERI

Poliţia Galaţi caută ofiţeri! Mai sunt puţine zile pentru ÎNSCRIERI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Trei posturi de ofiţeri sunt scoase la concurs de IPJ Galaţi, care caută, în rândul populaţiei civile, specialişti pentru locuri vacante în trei servicii componente.

Pentru înscrieri, mai sunt disponibile două zile, sâmbătă 22 octombrie şi duminică 23 octombrie ora 12,00, candidaţii veniţi "din afară" trebuind să ştie că pot avea, teoretic, concurenţă serioasă pentru că aceste posturi pot fi accesate şi prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor deja încadraţi în Poliţie.

Din sistem sau nu, doritorii pot opta pentru unul dintre următoarele funcţii: ofiţer specialist I (psiholog) la Serviciul Criminalistic, ofiţer specialist III la Serviciul Economic şi ofiţer principal I la Serviciul Logistic.

Cei care nu vor sau nu se încadrează în condiţiile de accedere la funcţiile de ofiţeri au la îndemână şi trei locuri de agenţi, puse la bătaie tot pe principiul recrutării din sursă externă: agent III la Financiar, agent II (electronist) la Serviciul Comunicaţii şi Informatică, agent III (conducător autospeciale) la Serviciul Logistic.

Concursul pentru toate cele şase funcţii va avea loc pe 26 noiembrie 2016.  

Pentru detalii cei interesaţi pot accesa pagina de internet www.gl.politiaromana.ro; la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi - Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0236/ 407000 interior 20114, 20115, 20119 şi 20116.

Citit 2808 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.