O gălăţeancă şi un gălăţean au cucerit publicul şi juriul la X Factor (VIDEO)

O gălăţeancă şi un gălăţean au cucerit publicul şi juriul la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Carla’s Dreams, Ştefan Bănică şi Delia s-au ridicat de la masa juriului ca s-o aplaude pe Lizuca Bîgu • Iulian Macovei a primit şi el patru „Da”-uri din partea juriului şi s-a calificat în etapa următoare la X Factor

Firavă şi mai ales copleşită de emoţii, aşa părea, pe scena X Factor, gălăţeanca Lizuca Bîgu, în vârstă de 17 ani. „Simt că mă sufoc de emoţii. Sper să reuşesc ceea ce mi-am propus şi să realizez un moment cât mai impresionant”, mărturisise în culise. „Poate cântă nemaipomenit şi ne surprinde!”, a spus Ştefan Bănică, punând punct încercărilor membrilor juriului de a o face să se simtă mai încrezătoare în forţele ei. Şi a avut dreptate cu vârf şi îndesat. După primele acorduri ale piesei lui de James Bay - ”Let it go”, Lizuca a dezlănţuit ropotele de aplauze ale publicului. Iar la final, ca s-o aplaude aşa cum merita, Carla’s Dreams, Ştefan Bănică şi Delia s-au ridicat de pe scaune.

„Măi Lizuca, a fost foarte bine! A fost cu emoţie! Am avut dreptate la început!”, a spus Bănică încântat.

„Lizuca! De ce nu ai încredere în tine! Eşti foarte bună! Ai fost senzaţională! Bravo! Lizuca, bine ai venit în Dumbrava Minunată!”, a anunţat Delia. 

Cu patru Da-uri, gălăţeanca s-a calificat în etapa următoare la X Factor. Dar a reuşit să creeze o controversă între Horia şi Carla’s: care e decorul cel mai potrivit pentru un videoclip al Lizucăi: un lan de floarea soarelui sau de grâu sau explozii şi erupţii vulcanice!

După Lizuca a fost rândul altui gălăţean să cucerească juriul şi publicul: Iulian Macovei de 17 ani. Tânărul a interpretat melodia lui Bruno Mars - ”Grenade”.

„Zâmbeşte măi, a fost bine şi tu ştii asta! Felicitări! Ai un Da de la mine”, a fost prima reacţie din partea lui Carla’s Dreams.

„Iuliane, ştii care e problema ta? N-ai iubită! Pentru Iulian fără iubită, răspunsul meu este Da!”, i-a găsit un cusur Ştefan Bănică.

Alte două Da-uri au venit de la Delia şi de la Horia Brenciu şi astfel Iulian Macovei s-a calificat în etapa următoare.

Şi lui, şi Lizucăi le dorim să ajungă cât mai departe la X Factor.

Citit 13227 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Octombrie 2016 13:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.