Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Ultima săptămână le-a fost nefavorabilă conducătorilor auto care au depăşit limita legală de viteză ori s-au urcat la volan fără permis sau au consumat înainte băuturi alcoolice. Filtrele de poliţie au fost neiertătoare în trafic, aplicând peste 700 de sancţiuni contravenţionale celor care au încălcat normele rutiere şi "dăruindu-le" opt dosare penale celor care au şofat deşi ar fi fost mai bine să stea în dreapta ori să meargă pe jos.

Cei mai amendaţi conducători auto au fost vitezomanii, 124 dintre ei primind amendă după ce radarele au arătat că circulau prea repede. 78 de şoferi au primind amenzi pentru că nu purtau centuri, 68 pentru că nu aveau documente, 15 pentru că nu au acordat prioritate, iar 16 pentru că vorbeau la telefon sau trimiteau mesaje în timp ce conduceau. Nici pietonii nu au fost iertaţi, 119 fiind amendaţi pentru că au traversat neregulamentar. Valoarea totală a amenzilor aplicate depăşeşte suma de 135.000 de lei.

În judeţ se conduce fără carnet


În perioada menţionată, trei persoane, toate din mediul rural, au fost depistate la volanul maşinilor deşi nu aveau permise de conducere. Pentru acest motiv, bărbaţii, cu vârste cuprinse între 24 şi 30 de ani, depistaţi în trafic la Rădeşti şi Tecuci, s-au ales cu dosare penale. Aceleaşi măsuri au fost aplicate şi în cazul a cinci şoferi care au picat proba etilotestului, aparatele poliţiei arătând că aceştia consumaseră băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.

Citit 2002 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2016 20:53

1 comentariu

  • postat de a.d. Marți, 01 Noiembrie 2016 19:59 89.137.139.*** Link la comentariu
    0
    1

    Stiu cel putin 10 persoane care conduc in judet fara permis. Stiu si multi care se urca beti la volan dar in judet , in mediul rural. Am atentionat politia dar vad ca nu au fost prinsi inca. Aia de la tara nu au permise si conduc asa. In special in comunele pechea, independenta, hanu conachi, schela, ivesti, liesti.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.